miercuri, 13 august 2014

Exobiotanica




Un artist japonez şi un compozitor britanic au realizat un proiect extraordinar, prin care au lansat în spaţiu un bonsai şi mai multe specii de flori.

Cele 30 de flori, printre care orhidee şi crini, au ajuns în spaţiu în nişte cadre metalice. Realizatorii proiectului au fotografiat apoi plantele plutind în stratosferă.

"Un buchet de flori, plutind spre Soare în bătaia vântului. Eliberate de orice, plantele se pierd în spaţiu", scrie pe site-ul de prezentare al artistului Azuma Makoto.

Proiectul impresionant se numeşte "Exobiotanica - Botanical Space Flight". Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu.

O lume nebuna: planeta clocoteste de ura, intrigi, conflicte armate afaceri nenorocite saracie, fenomene extreme, poluare tot felul de inginerii distrugatoare, milioane de autovehicule care alaturi de alte gaselnite consumatoriste distrug stratul de ozon si... toti admira tampenii de copii imbuibati... Ce facem cu plantele care ne tin in viata, cu aerul, cu apa, cu hrana, cu perpetuarea speciei numita inca OM...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu